ATP
Στο Laver Cup o Berrettini

 
Στο Laver Cup o Berrettini
tn team Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 - 19:08

Ο Matteo Berrettini θα λάβει μέρος στο Laver Cup της Βοστώνης, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021.

Λίγες μέρες μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία του μέχρι τον τελικό του Wimbledon, o Matteo Berrettini ανακοινώθηκε από το Laver Cup, για τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Βοστώνης που θα γίνει το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου 2021 στο TD Garden.

Ο 25χρονος Ιταλός είναι ο 3ος παίκτης που ανακοινώθηκε για το φετινό Laver Cup, μετά από τους Roger Federer και Dominic Thiem. Και οι τρεις θα στελεχώσουν την ομάδα της Ευρώπης. Θα είναι επίσης η πρώτη του παρουσία στο τουρνουά.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του Laver Cup αυτή τη χρονιά. Έχω ακούσει πολλά στα αποδυτήρια από τους παίκτες που έχουν παίξει στο παρελθόν, για το πόσο ωραία διοργάνωση είναι. Το να παίζω στο TD Garden, το να έχω αρχηγό της ομάδας μου τον Bjorn Borg, αλλά και το να έχω στην ομάδα μου παιδικά μου ινδάλματα όπως ο Roger Federer, είναι κάτι το πολύ ξεχωριστό", είπε ο Berrettini.

Ο αρχηγός της Team Europe, Bjorn Borg, είπε: "Ο Matteo είχε μια εκπληκτική πορεία, όχι μόνο στο γρασίδι αλλά και ολόκληρη τη χρονιά. Βοήθησε την Ιταλία να πάει στον τελικό του ATP Cup στη Μελβούρνη, μετά έφτασε στον 4ο γύρο του Australian Open και στα προημιτελικά του Roland Garros. Θα είναι σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας και δεν αμφιβάλλω για τη μοναδική εμπειρία που θα φέρει στο Laver Cup."

Το 4o Laver Cup της ιστορίας, που θα γίνει στο TD Garden της Βοστώνης, αναμένεται να έχει γεμάτα στάδια, όπως έχει ανακοινωθεί. Η Team Europe έχει κερδίσει και τις 3 πρώτες διοργανώσεις, στην Πράγα το 2017, στο Σικάγο το 2018 και στη Γενεύη το 2019.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots