ATP
Αβέβαιος για το US Open o Federer

 
Roger Federer
Roger Federer © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 - 14:30

Ο Roger Federer βρισκόταν σε διακοπές και τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τους γιατρούς του και θα πάρει μια απόφαση για το US Open, με τα μέχρι τώρα δεδομένα να μην είναι ενθαρρυντικά.

"Ήμουν διακοπές, δεν έκανα τίποτα εδώ και μερικές μέρες εξαιτίας του γονάτου μου. Έπρεπε να το αφήσω να ξεκουραστεί μετά το Wimbledon. Αυτή την εβδομάδα θα συναντηθώ με τους γιατρούς μου και με την ομάδα μου, για να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτή τη στιγμή, τα πάντα είναι λίγο αβέβαια", είπε ο Federer σε επικοινωνία που είχε με την ελβετική εφημερίδα Blick.

Ο 40χρονος Ελβετός, έχει πει και νωρίτερα αυτή τη χρονιά ότι τα πράγματα δεν είναι τα ίδια όπως τις προηγούμενες φορές που είχε τραυματισμούς. Τόνισε πως αυτή τη φορά τα ερωτήματα που έχει να κάνει και οι προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές.

"Είναι δύσκολο. Παλιότερα ήταν διαφορετικά. Οι ερωτήσεις ήταν απλές: Τι θέση είμαι στην κατάταξη; Ποιο είναι το επόμενο τουρνουά; Τώρα είναι άλλες ερωτήσεις: Πώς θα νιώθω όταν ξεκινήσω ξανά την προπόνηση; Τι μπορώ να πετύχω; Ποιοι είναι οι στόχοι μου; Πώς θα μοιράσω τον χρόνο μου με την οικογένεια; Τι θα πει η υπόλοιπη ομάδα; Σήμερα είμαι πολύ πιο προσεκτικός απ' ότι παλιότερα, η συμπεριφορά μου ήταν διαφορετική. Είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με 10 χρόνια πριν."

Ο Federer ένιωθε ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, μετά την παρουσία του στο Wimbledon. Απέσυρε τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και από τα Masters του Τορόντο και του Μόντρεαλ. Τις επόμενες μέρες θα πάρει μια απόφαση και σχετικά με το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, το US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots