ATP
Στο Laver Cup o Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev
tn team Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 - 17:33

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη έκανε το Laver Cup της Βοστώνης, που ανακοίνωσε τον Alexander Zverev. Αναλυτικά το line-up έως τώρα.

Η 4η παρουσία του σε ισάριθμα Laver Cup ανακοινώθηκε σήμερα από τους διοργανωτές του σημαντικότερου τουρνουά επίδειξης στον κόσμο, το οποίο φέτος θα φιλοξενηθεί στο TD Garden της Βοστώνης, το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου.

Ο Zverev, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα της Ευρώπης και κατέκτησε τον τίτλο το 2017 στην Πράγα, το 2018 στο Σικάγο και το 2019 στη Γενεύη, θα δώσει το "παρών" και στη Βοστώνη, έχοντας μεσολαβήσει μια σπουδαία διετία για την καριέρα του, από το τελευταίο Laver Cup.

Πέρσι τέτοια εποχή είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά σε έναν Grand Slam τελικό, στο US Open, ενώ ήταν ακόμα ημιφιναλίστ στο Australian Open το 2020 και στο Roland Garros το 2021. Πιο πρόσφατα, κέρδισε και τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Zverev είναι ο 7ος παίκτης που ανακοινώνεται από το Laver Cup για το τουρνουά της Βοστώνης και ο 4ος της Team Europe, μετά από τους Roger Federer, Dominic Thiem και Matteo Berrettini. Για την Team World μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Denis Shapovalov, Diego Schwartzman και Felix Auger-Aliassime.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots