ATP
Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο ο Federer (vid)

 
Roger Federer
Roger Federer © Qatar Tennis
tn team Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 - 21:18

Ο Roger Federer ανακοίνωσε πως θα κάνει νέα εγχείρηση στο γόνατό του και θα απουσιάσει μερικούς ακόμα μήνες από το tour!

"Όπως μπορείτε να φανταστείτε η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή, μετά το Wimbledon έπρεπε να δω το γόνατο με τους γιατρούς γιατί επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της grass court season. Με συμβούλεψαν πως για να νιώσω καλύτερα μακροπρόθεσμα θα χρειαστώ εγχείρηση και αποφάσισα να την κάνω. Αυτό θα με βγάλει εκτός για αρκετούς μήνες. Θα είναι δύσκολο, αλλά ξέρω πως είναι η σωστή απόφαση, γιατί θέλω να είμαι υγιής, αλλά και να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Είμαι ρεαλιστής, ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι αυτό μετά από μια ακόμα εγχείρηση, αλλά θέλω να είμαι υγιής και ο στόχος μου να παραμείνω ενεργός θα με βοηθήσει", είπε στο μήνυμά του ο Federer.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Roger Federer (@rogerfederer)

Ο Federer χρειάστηκε να κανει δυο επεμβάσεις για τον τραυματισμό του στο γόνατο τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μια περίοδο 14 μηνών μέχρι να επιστρέψει στη δράση, από τo Australian Open του 2020 μέχρι τον Μάρτιο του 2021, όταν αγωνίστηκε στη Ντόχα.

Μετά έκανε νέο διάλειμμα για να παίξει στο χώμα, στη Γενεύη και στο Roland Garros, ενώ μετά αγωνίστηκε στη σεζόν του γρασιδιού, στο Χάλε και στο Wimbledon, όπου έκανε και την καλύτερη πορεία του, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

Όπως όλα δείχνουν, ο μεγάλος στόχος του 40χρονου Ελβετού για το 2022 πια, μιας και πολύ δύσκολα θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν, θα είναι και πάλι το γρασίδι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots