ATP
Άνετες νίκες για Zverev και Medvedev (vids)

 
Άνετες νίκες για Zverev και Medvedev (vids)
tn team Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 0:33

Στον πρώτο του αγώνα μετά από το Τόκιο, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Alexander Zverev πήρε μια "καθαρή" νίκη εις βάρος του Lloyd Harris, για να προκριθεί στους "16" καλύτερους του Σινσινάτι. Άνετη πρόκριση και για τον πρωταθλητή του Τορόντο, Daniil Medvedev.

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν αμφότεροι οι Zverev και Medvedev, που απέδειξαν από τους πρώτους αγώνες τους στο Σινσινάτι πως στοχεύουν πολύ ψηλά για το Masters του Οχάιο.

Ο Zverev επικράτησε του Harris με 7-6 (3), 6-1, για να φτάσει τις 7 διαδοχικές νίκες, αφού προέρχεται από το τρομερό 10ήμερο που είχε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν απειλήθηκε με break point σε κανένα σημείο του αγώνα ο Zverev, ο οποίος χρειάστηκε να παίξει tie-break στο 1ο σετ, ήταν όμως εξαιρετικός και αλάνθαστος σε αυτό, για να το κερδίσει με 7-3. Στο 2ο σετ ήρθαν και οι λύσεις στο σερβίς του Lloyd για τον Γερμανό, που έκανε δυο συνεχόμενα break και "ξέφυγε" με 5-1.

Μετά από 76 λεπτά, ο Zverev "σφράγισε" την πρώτη του νίκη στο Σινσινάτι και την πρόκρισή του στους "16", όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Guido Pella. Ο Αργεντινός είχε κερδίσει νωρίτερα τον Fabio Fognini, με 6-1, 7-5.

Άνετη επικράτηση και για τον Daniil Medvedev, που "έσπασε" από 2 φορές το σερβίς του Mackenzie McDonald και κέρδισε τα 10 από τα 12 πρώτα games της αναμέτρησης, για να προηγηθεί με 6-2, 4-0. Ο Αμερικανός μείωσε προσωρινά σε 4-2 και το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης ανταποκρίθηκε με νέο break, φτάνοντας στη νίκη με 6-2, 6-2 σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Ο Medvedev, Νο.1 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Grigor Dimitrov, που κέρδισε νωρίτερα σήμερα τον Alexander Bublik με 6-3, 7-5.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και ο Andrey Rublev, ο οποίος κέρδισε τον Marin Cilic με 5-7, 6-3, 6-1, καθώς και ο Casper Ruud, που επίσης έμεινε πίσω με σετ από τον Reilly Opelka, αλλά κατάφερε να "γυρίσει" το ματς και να τον κερδίσει με 6-7 (5), 6-0, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots