ATP
Προελαύνει ο Zverev, στην 8άδα ο Paire (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Western & Southern Open
tn team Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 0:14

Ο Alexander Zverev συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο στο Σινσινάτι και με την 8η διαδοχική νίκη του προκρίθηκε στα προημιτελικά, ενώ στην τελική 8άδα θα βρίσκεται και ο αναγεννημένος Benoit Paire, που απέκλεισε και τον John Isner!

Συνεχίζοντας από εκεί που είχε σταματήσει στο Τόκιο, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Alexander Zverev πήρε μια ακόμα άνετη νίκη, επί του Guido Pella με 6-2, 6-3, για να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

O 24χρονος Γερμανός δεν απειλήθηκε με break point σε ολόκληρο το παιχνίδι και "έσπασε" 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Αργεντινού. Ο εξαιρετικός "Sascha" κέρδισε τους 23 από τους 27 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 9 από τους 13 στα δεύτερα, για να φτάσει σ' αυτή την πολύ άνετη επικράτηση σε 73 μόλις λεπτά.

Στα προημιτελικά του Σινσινάτι, ο Zverev θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Casper Ruud και Diego Schwartzman.

Στον σημαντικότερο προημιτελικό του από το 2013 προκρίθηκε ο Benoit Paire, ο οποίος κέρδισε τον John Isner με 7-6 (1), 6-7 (2), 6-1 και με την 3η διαδοχική νίκη του μπήκε στην καλύτερη 8άδα του Σινσινάτι.

Ο "αναγεννημένος" Γάλλος, που μετά από το χειρότερο δυνατό πρώτο μισό στη χρονιά παίζει και πάλι το καλύτερό του τένις, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Andrey Rublev, που κέρδισε τον Gael Monfils σε ένα ωραίο παιχνίδι, με 7-6 (2), 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots