ATP
Με Zverev στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Western & Southern Open
tn team Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 4:59

O πολύ φορμαρισμένος και χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Alexander Zverev, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, στα ημιτελικά του Σινσινάτι.

Ο Zverev έδειξε και σήμερα πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, κερδίζοντας στον τελευταίο προημιτελικό του ανδρικού ταμπλό τον Casper Ruud με 6-1, 6-3 σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Ο Zverev πέτυχε 6 άσους, κέρδισε τους 23 από τους 26 πόντους στα πρώτα του σερβίς και αξιοποίησε τα 5 από τα 7 break points που δημιούργησε σήμερα. Στο 1ο σετ κυριάρχησε απολύτως, ενώ στο 2ο σετ, παρά το γεγονός πως ο Ruud εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό break point που είχε σε όλο τον αγώνα και προηγήθηκε με 3-1, ο Γερμανός κέρδισε τα 5 επόμενα games και ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του σε 59 λεπτά.

Αυτή ήταν η 9η διαδοχική νίκη του Zverev, που από το Τόκιο παίζει εκπληκτικά και έχει καταφέρει να μεταφέρει αυτή την αυτοπεποίθηση και το καλύτερό του τένις και στις Ηνωμένες Πολιτείες.  

Για 9η φορά σε επίσημη αναμέτρηση για τo tour θα κοντραριστούν Zverev και Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται με 6-2 στις νίκες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η τελευταία τους αναμέτρηση, που ήταν για τα ημιτελικά του Roland Garros, με τον Στέφανο να παίρνει τη νίκη στα 5 σετ.

Ο πολυαναμενόμενος ημιτελικός του Σινσινάτι, θα γίνει αύριο, μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα στην Ελλάδα (ζωντανά στο COSMOTE SRORT 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots