ATP
Έξαλλος ο Medvedev: "Θα μπορούσα να σπάσω το χέρι μου" (vid)

 
Έξαλλος ο Medvedev: "Θα μπορούσα να σπάσω το χέρι μου" (vid)
tn team Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 21:16

Έξαλλος ήταν ο Daniil Medvedev, ο οποίος χτύπησε τον αριστερό του χέρι σε σύγκρουσή του με την τηλεοπτική κάμερα, την οποία κλώτσησε από τα νεύρα του. Πήρε medical time out ο Ρώσος, που φάνηκε πολύ συγχυσμένος και προβληματισμένος για τη συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια του 2ου σετ της αναμέτρησής του με τον Andrey Rublev στα ημιτελικά του Σινσινάτι, ο Medvedev κυνηγούσε μια μπάλα αρκετά πίσω από τη baseline, συγκρούστηκε με την κάμερα και την έριξε κάτω. Η κάμερα παραλίγο να χτυπήσει και τον χειριστή της, με τον διαιτητή να κατεβαίνει απ' την καρέκλα του για να ελέγξει αν ήταν καλά.

Ο καμεραμάν ήταν καλά, ο Medvedev όμως ήταν έξω φρενών, φωνάζοντας στον διαιτητή να πάρουν την κάμερα από εκεί και πως μπορούσε να σπάσει το χέρι του. Την κλώτσησε μάλιστα νευριασμένος, με τον διαιτητή να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του εξηγεί πως θα αναφέρει το περιστατικό, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Ο Medvedev κάλεσε αμέσως τον γιατρό στο court και συνέχισε να διαμαρτύρεται, λέγοντας πως από τον πρώτο του αγώνα είχε μιλήσει για τις κάμερες και ότι βρίσκονται σε επικίνδυνα σημεία. Πήρε και ιατρικό τάιμ άουτ, όταν το σκορ ήταν 6-2, 1-2 (χωρίς break στο 2ο σετ) υπέρ του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots