ATP
Σινσινάτι: Το πρόγραμμα των τελικών

 
Andrey Rublev - Alexander Zverev
Andrey Rublev - Alexander Zverev © Western & Southern Open
tennisnews team Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 11:30

Ολοκληρώνεται σήμερα το Western & Southern Open στο Σινσινάτι, με τους τελικούς ανδρών και γυναικών. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η δράση για σήμερα στο Center Court του Lindner Family Tennis Center θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας, με τον τελικό του μονού γυναικών, όπου η Ashleigh Barty θα αντιμετωπίσει την Jil Teichmann.

Θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δυο παικτριών και πρόκειται για μια μάχη "Δαβίδ-Γολιάθ", αφού η Barty είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, βρίσκεται σταθερά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης τα τελευταία χρόνια και δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ όλη την εβδομάδα. Αντίθετα η Teichmann μπήκε χάρη σε wild card στο κυρίως ταμπλό, βρίσκεται στο Νο.76 του κόσμου και είναι η ευχάριστη έκπληξη της εβδομάδας. Δεν μπορεί κανείς ωστόσο να την ξεγράψει, αφού παίζει εκπληκτικό τένις και έχει αποκλείσει μεταξύ άλλων τις Naomi Osaka, Karolina Pliskova και Belinda Bencic, για να φτάσει ως εδώ.

Στις 23:30 θα ακολουθήσει τελικός του μονού ανδρών, μεταξύ του Alexander Zverev και του Andrey Rublev. Μετά τη νίκη-θρίλερ που πέτυχε επί του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Zverev έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες και θα διεκδικήσει σήμερα τον 5ο Masters τίτλο του στον 9ο τελικό του (4-4).

Ο Rublev αντίθετα θα βρεθεί μόλις για 2η φορά σε έναν τελικό Masters διοργάνωσης, με την πρώτη να ήταν λίγους μήνες πριν, όταν ηττήθηκε από τον Τσιτσιπά στο Monte-Carlo. Θα είναι η 5η τους συνάντηση, με τον Zverev να έχει κερδίσει και τις 4 προηγούμενες, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει ούτε ένα σετ!

Το πρόγραμμα της Κυριακής (22/08):

Center Court:
21:00 Ashleigh Barty [1] v. Jil Teichmann COSMOTE SPORT 6HD
23:30 Andrey Rublev [4] v. Alexander Zverev [3] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots