ATP
Στο Νο.12 ο Hurkacz, σταθερά στο Top 3 o Τσιτσιπάς

 
Hubert Hurkacz
Hubert Hurkacz © Moselle Open
tn team Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:19

Ο Hubert Hurkacz, μετά την κατάκτηση του 3ου τίτλου του για φέτος, κέρδισε μια θέση και ανέβηκε στο Νο.12 του κόσμου. Σταθερός στο Νο.3 ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έφτασε τις 8 σερί εβδομάδες στην κορυφαία τριάδα του κόσμου.

Στη μοναδική αλλαγή που υπήρξε αυτή την εβδομάδα στο Top 20, ο Hubert Hurkacz προσπέρασε τον Denis Shapovalov και ανέβηκε στο Νο.13 (αφήνοντας τον Καναδό στο Νο.13), μετά και την κατάκτηση του τίτλου στο 250άρι της Μετς.

Στην κορυφή βρίσκεται πάντα ο Novak Djokovic, ο οποίος διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Daniil Medvedev, ενώ στην 3η θέση για 8η διαδοχική εβδομάδα παραμένει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Alexander Zverev είναι στο Νο.4 και ο Andrey Rublev στο Νο.5, με τον Rafael Nadal να είναι στην 6η θέση, τον Matteo Berrettini στην 7η, τον Dominic Thiem στην 8η, τον Roger Federer στην 9η και τον Casper Ruud στη 10η.

Ο Ilya Ivashka συνεχίζει την ανοδική του πορεία και κέρδισε 7 ακόμα θέσεις, για να βρεθεί στο Νο.45. Ο Soonwoo Kwon, που κέρδισε τον πρώτο τίτλο του στο Nουρ Σουλτάν, κέρδισε 25 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο.57 του κόσμου, βελτιώνοντας το career high του.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots