ATP
Προκρίθηκε στο ATP Finals o Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © ATP Tour
tn team Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 14:21

O Alexander Zverev πήρε το 4ο εισιτήριο για το ATP Finals, μετά και τη χθεσινή του νίκη στο Indian Wells.

Ο Zverev έγινε ο 4ος παίκτης που εξασφάλισε την πρόκρισή του στο ATP Finals του Τορίνου, μετά από τους Novak Djokovic, Daniil Medvedev και Στέφανο Τσιτσιπά.

"Έχω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που προκρίθηκα στο Nitto ATP Finals. Θα παίξω για πρώτη φορά στο Τορίνο και λατρεύω να αγωνίζομαι στην Ιταλία, μπροστά σε παθιασμένους fans. Έχω καλά αποτελέσματα στην Ιταλία και ανυπομονώ να δώσω συνέχεια σε αυτά", είπε ο Zverev.

Ο Zverev, No.4 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε 4 τίτλους αυτή τη χρονιά, με κορυφαία στιγμή το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Κέρδισε ακόμα τα Masters στη Μαδρίτη και στο Σινσινάτι, καθώς και το 500άρι του Ακαπούλκο.

Έχει 45 νίκες στη φετινή χρονιά (45-12), συμπεριλαμβανομένων 7 νικών απέναντι σε Top 10 παίκτες. Επίσης έχει κερδίσει τους 18 από τους 19 αγώνες που έδωσε, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι σήμερα.

Στο ATP Finals ο Zverev προκρίθηκε για 5η διαδοχική χρονιά. Είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2018 και ήταν ημιφιναλίστ το 2019, τις άλλες δυο φορές όμως που συμμετείχε στο τουρνουά δεν είχε καταφέρει να μπει στην 4άδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots