ATP
Indian Wells: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov © Jared Wickerham/BNP Paribas Open
tennisnews team Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 13:10

Με 4 σημαντικούς προημιτελικούς θα συνεχιστεί σήμερα το πρόγραμμα του Indian Wells. Δείτε το αναλυτικά.

Στις 21:00 θα αρχίσει η δράση και σήμερα στα γήπεδα του Indian Wells Tennis Garden. Εκείνη την ώρα, στο κεντρικό court θα αγωνιστούν οι Cameron Norrie και Diego Schwartzman, που αμφότεροι πέτυχαν μεγάλες νίκες για να φτάσουν έως εδώ και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Το δεύτερο εισιτήριο θα το διεκδικήσουν στη συνέχεια οι Grigor Dimitrov και Hubert Hurkacz. Ο Dimitrov, που πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του στην τελευταία 5ετία χθες εις βάρος του Daniil Medvedev, θα διεκδικήσει την πρώτη του πρόκριση σε έναν τόσο μεγάλο ημιτελικό στα τελευταία 2 χρόνια, απέναντι στον πρωταθλητή του Miami Masters.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση του γυναικείου τουρνουά, καθώς θα γίνει γνωστό και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών. Οι πολύ φορμαρισμένες Anett Kontaveit και Ons Jabeur θα μπουν πρώτες στο γήπεδο, περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα.

Στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, δυο παίκτριες που επίσης κάνουν εκπληκτικό τουρνουά, η Paula Badosa και η Angelique Kerber, θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους για την τελευταία θέση της 4άδας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (14/10):

Stadium 1:
21:00 Cameron Norrie [21] v. Diego Schwartzman [11] COSMOTE SPORT 6HD
23:00 Grigor Dimitrov [23] v. Hubert Hurkacz [8] COSMOTE SPORT 6HD
01:00 Anett Kontaveit [18] v. Ons Jabeur [12]
04:00 Paula Badosa [21] v. Angelique Kerber [10]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots