ATP
Ακόμα "ζωντανός" ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Rolex Paris Masters / FFT
tn team Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 - 23:28

O Daniil Medvedev χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Sebastian Korda και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Masters, παραμένοντας "ζωντανός" στο κυνήγι του Year-end No.1.

Ο Daniil Medvedev δεν έχει πολλές πιθανότητες να ρίξει τον Novak Djokovic από το Νο.1 πριν το τέλος της χρονιάς, της κράτησε όμως "ζωντανές" με τη νίκη του επί του Sebastian Korda με 4-6, 6-1, 6-2, που τον έβαλε στην προημιτελική φάση του παρισινού Masters.

Ο Medvedev κινδύνεψε άμεσα στον αποψινό αγώνα, καθώς έχασε 4 ευκαιρίες για να κάνει πρώτος break στο 1ο σετ και αργότερα υπέστη και το break στο 9ο game (4-5), για να το χάσει με 4-6.

Στο 2ο σετ έχασε τους πρώτους 2 πόντους στο δικό του σερβίς ο Ρώσος, αλλά από το 0-30 κι έπειτα κέρδισε 4 πόντους στη σειρά και κέρδισε το πρώτο game. Αμέσως μετά ο Medvedev έκανε και το break, για να προηγηθεί με 2-0 και να ανοίξει το δρόμο προς την ανατροπή.

Έκλεισε το σετ στα 7 games o Ρώσος, αφού έκανε και το double break στο 6o game για το 5-1, ενώ στο 3ο σετ συνέχισε να παίζει πολύ καλά και κέρδισε τα 5 από τα 6 τελευταία games, για να ολοκληρώσει την ανατροπή έπειτα από 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα.

Ο Medvedev, ο οποίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του αυτή την εβδομάδα στο 1000άρι του Παρισιού, θα αντιμετωπίσει αύριο την ευχάριστη έκπληξη της εβδομάδας, τον Γάλλο Hugo Gaston, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία του και απέκλεισε τον Carlos Alcaraz με 6-4, 7-5, για να προκριθεί στον σημαντικότερο προημιτελικό της καριέρας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots