ATP
Federer: Πολύ λίγες πιθανότητες να παίξει Αυστραλία

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 - 14:10

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Ivan Ljubicic, o Roger Federer δεν έχει στα πλάνα του το Australian Open.

"Νομίζω πως είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες (να παίξει στην Αυστραλία). Ακόμα αναρρώνει και γνωρίζοντάς τον, ξέρω πως θα θέλει να είναι στο 100% του και να μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο για να πάει", είπε ο Ljubicic σε συνέντευξή του στο Stats Perform.

"Οπότε θεωρώ πως το Australian Open δεν υπάρχει στο τραπέζι αυτή τη στιγμή. Θα το πάει βήμα-βήμα, γιατί είναι 40 χρονών και χρειάζεται να δείξει υπομονή. Δεν μπορεί να αναρρώνει τόσο γρήγορα όπως παλιότερα", πρόσθεσε ο Κροάτης.

Πριν λίγες μέρες ο Ljubicic μίλησε και στον τηλεοπτικό σταθμό Sky Sports, εξηγώντας και εκεί πως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί ο Roger: "Θα δούμε σίγουρα τον Roger την επόμενη χρονιά, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε. Συνεχίζει με την αποκατάσταση, αναρρώνει αργά και δεν βιάζεται."

Πάντως, ούτε το τέλος της καριέρας του Ελβετού βρίσκεται στο τραπέζι προς το παρόν, σύμφωνα πάντα με τον προπονητή του: "Μιλήσαμε γι' αυτό και μπορώ να σας εγγυηθώ πως θέλει να επιστρέψει και να παίξει τένις. Όταν αποφασίσει πως δεν θα θέλει να το κάνει πια, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αλλά δε νομίζω πως θα συμβεί έτσι ξαφνικά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots