ATP
Medvedev: "Ο Djokovic θα πρέπει να με βγάλει για φαγητό μετά απ' αυτό"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Davis Cup Finals
tn team Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 - 15:01

Ο Daniil Medvedev μίλησε για το "δώρο" που έκαναν οι Ρώσοι στους Σέρβους στο Davis Cup, βγάζοντας εκτός προημιτελικών την Ισπανία, ενώ αποκάλυψε και πως κατά τη διάρκεια του χθεσινού διπλού, έλαβαν μηνύματα υποστήριξης από μέλη της σερβικής ομάδας.

"Κάθε φορά που βγαίνω στο court θέλω να κερδίσω τον αγώνα. Σήμερα ξεκίνησα πολύ καλά απέναντι στον Pablo, αργότερα δυσκολεύτηκα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα τελικά τη νίκη. Η αυτοπεποίθηση στην ομάδα μεγαλώνει όταν κερδίζεις μια τόσο καλή ομάδα σαν την Ισπανία", είπε ο Medvedev, ο οποίος κέρδισε τον Pablo Carreno Busta με 6-2, 7-6 (3) στον προσωπικό του αγώνα χθες.

"Μπορεί να μην έχουν τους καλύτερους παίκτες τους εδώ (οι Ισπανοί), αλλά παίζουν στην έδρα τους και σημαίνει πολλά για μας αυτή η νίκη. Ανυπομονούμε για τα νοκ άουτ", πρόσθεσε το Νο.1 της Ρωσίας, που επιβλήθηκε με 2-1 της Ισπανίας στη Μαδρίτη και πήρε την 1η θέση του 1ου ομίλου των τελικών του Davis Cup. 

Στα προημιτελικά, η Ρωσία θα είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία: "Γνωρίζουμε πως είμαστε το φαβορί, όμως έχω δει τα παιχνίδια και η Σουηδία παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα είναι δύσκολο και πρέπει να δώσουμε τους καλύτερους εαυτούς μας."

Με τη νίκη επί της Ισπανίας, η Ρωσία έκανε και ένα μεγάλο δώρο στη Σερβία, που θα έμενε εκτός αν έχαναν χθες από τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Τελικά οι Ισπανοί έμειναν εκτός και οι Σέρβοι έκαναν δικό τους το τελευταίο εισιτήριο για τους προημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσουν το Καζακστάν.

"Κάποια μέρα, ο Novak θα πρέπει να με βγάλει για φαγητό για το σημερινό", είπε αστειευόμενος ο Medvedev.

"Ήταν αστείο επειδή κατά τη διάρκεια του διπλού υπήρχαν μέλη της σερβικής ομάδας, δεν θα πω ποιοι, που μας έστειλαν μηνύματα στήριξης στα κινητά μας. Αυτό το φορμάτ ενθαρρύνει τέτοιες καταστάσεις, αλλά εμείς κοιτούσαμε να πάρουμε τη νίκη έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα με το ποιος άλλος μπορεί να προκριθεί ή όχι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots