ATP
Zverev: "Στόχος να κερδίσω Grand Slam και να γίνω Νο.1"

 
Zverev: "Στόχος να κερδίσω Grand Slam και να γίνω Νο.1"
tn team Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 13:05

Ο Alexander Zverev ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση της Γερμανίας και μίλησε για τους στόχους του, για το τι τον άλλαξε αυτή τη σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς και για τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για κακοποίηση.

"Δεν είμαι ο ίδιος παίκτης με πριν λίγα χρόνια. Έπαιξα σε πολλά τουρνουά στην καριέρα μου και αυτό με βοήθησε να μάθω και να μπορώ να αντιμετωπίζω κάποια πράγματα. Έχω βρει εσωτερική γαλήνη και αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για την προσωπική μου εξέλιξη αυτή τη χρονιά", είπε ο Zverev, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Γερμανίας ZDF.

"Το συζήτησα με τους κοντινούς μου ανθρώπους και αυτό άλλαξε τα πράγματα ριζικά. Θέλω να κάνω διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Όταν ήμουν νεότερος, δεν είχα έλεγχο σε όλα αυτά που έκανα, τώρα κάθε απόφαση που παίρνω είναι διαφορετική από εκείνη την εποχή", πρόσθεσε ο Γερμανός, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Zverev ρωτήθηκε και για το ζήτημα των καταγγελιών που έγιναν εναντίον του από την πρώην σύντροφό του, Olya Sharypova, εμμένοντας στην αθωότητα και υποστηρίζοντας πως αυτό το ζήτημα θα λήξει σύντομα και πως έχει κινηθεί νομικά και εναντίον όσων έχουν πλήξει την εικόνα του.

"Το παλεύω αυτό περίπου ένα χρόνο. Όχι μόνο με τους δικηγόρους μου, αλλά και με την ΑΤΡ. Είμαι χαρούμενος που φτάνει στο τέλος του, μου είπαν πως δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Επίσης έχουμε πράξει τα δέοντα και για τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν σ' αυτή την ιστορία και προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εικόνα μου. Ελπίζω να λυθούν όλα."

Τέλος, ο Zverev αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα σεζόν, που είναι να κερδίσει Slam και να ανεβεί στο Νο.1, λέγοντας πως θα μπορούσε να τα πετύχει και τα δυο στην Αυστραλία τον επόμενο μήνα: "Υπάρχουν δυο πράγματα που δεν έχω πετύχει ακόμα. Να κερδίσω Grand Slam και να ανεβώ στο Νο.1 του κόσμου. Ελπίζω πως όλα αυτά θα συμβούν στην Αυστραλία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots