ATP
Paire: "Είμαι θετικός για 250ή φορά στον Covid"

 
Benoit Paire
Benoit Paire © WZK Studio
tn team Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 - 12:52

O Benoit Paire βρέθηκε ξανά θετικός στον Covid-19 και φαίνεται πως κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός Australian Open. Η συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωσή του.

Ο Γάλλος τενίστας ανακοίνωσε σήμερα πως το τελευταίο τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό βγήκε θετικός και τα πράγματα περιπλέκονται, όσον αφορά την παρουσία του στο Australian Open.

"Γεια σας, το όνομά μου είναι Benoit Paire και είμαι θετικός για 250ή φορά στον Covid! Ειλικρινά, δεν μπορώ άλλο με τον σκατ*** covid", έγραψε στην ανακοίνωσή του στα social media o Paire.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος, Νο.46 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε βγει θετικός και κατά τη διάρκεια του US Open το 2020, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει αρκετές μέρες καραντίνα, καθώς και λίγες εβδομάδες αργότερα, στο τουρνουά του Αμβούργου!

"Πώς τα πηγαίνω; Εξαιτίας του Covid τρέχει η μύτη μου, αλλά εξαιτίας όλων αυτών των καραντίνων που περνάω σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, δεν είμαι στα καλά μου ούτε ψυχολογικά. Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη και η φετινή ξεκινάει με τον ίδιο τρόπο", συνέχισε στην ανακοίνωσή του ο 32χρονος, ο οποίος τα έβαλε και με την ΑΤΡ: "Η ATP με ποιο τρόπο υπερασπίζεται παίκτες στην κατάστασή μου;" αναρωτήθηκε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots