ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT
tn team Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 - 23:48

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι στο Νο.1 του ταμπλό. Δείτε αναλυτικά.

Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Ισπανό Alejandro Davidovich Fokina. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, σε μια πρεμιέρα πάντως που κρύβει παγίδες, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Lloyd Harris και Ilya Ivashka.

Στα προμιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Nikoloz Basilashvili, που θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Mackenzie McDonald και στον 2ο γύρο με έναν εκ των David Goffin και Alex De Minaur.

Στα ημιτελικά ο δρόμος του Στέφανος διασταυρώνεται με αυτόν των Hubert Hurkacz και Denis Shapovalov, που αν κερδίσουν τα πρώτα δυο παιχνίδια τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό - πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά μόνο στον τελικό - είναι οι Andrey Rublev και Felix Auger-Aliassime, που μπορούν να παίξουν αντίπαλοι μόνο στα ημιτελικά. Ο Rublev διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Aslan Karatsev, ενώ ο Auger-Aliassime μπορεί να παίξει στον 2ο γύρο με τον Andy Murray και στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Cameron Norrie και Karen Khachanov.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Τσιτσιπάς - Basilashvili [8]
[4] Hurkacz - Denis Shapovalov [5]
[6] Norrie - Auger Aliassime [3]
[7] Karatsev - Rublev [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Ρότερνταμ:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots