ATP
Προκρίθηκε στους "8" ο Rublev (vid)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © ABN AMRO WTT
tn team Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 - 15:47

O Andrey Rublev επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στον Soonwoo Kwon και θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, στα προημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Kwon o Rublev, ο οποίος πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3 σε 1 ώρα και 20 λεπτά, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους αυριανούς προημιτελικούς του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Ο 24χρονος Ρώσος, Νο.2 στο ταμπλό και περσινός πρωταθλητής στο Ρότερνταμ, δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Κορεάτη, μια στο 1ο και δυο στο 2ο σετ.

Αφού έχασε 4 ευκαιρίες για να κάνει break στο 4ο game, τελικά ο Rublev έκανε το πρώτο break στο 6ο game και προηγήθηκε με 4-2. Στο επόμενο game ήρθε αντιμέτωπος με 4 break points, αλλά κατάφερε να υπερασπιστεί τελικά το σερβίς του για το 5-2 και αργότερα το έκανε πιο εύκολα, για να κάνει το 6-3 και να κλείσει το 1ο σετ.

Στο 2ο σετ δεν ήρθε αντιμέτωπος με break points το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, που έκανε break στο 5ο (3-2) και στο 9ο game (6-3), για να "κλειδώσει" τη νίκη του σε 80 λεπτά παιχνιδιού στο κεντρικό court της Ahoy Arena.

Ο υπερασπιστής του τίτλου θα περιμένει τον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στον Tallon Griekspoor και στον Marton Fucsovics, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει αύριο στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots