ATP
Ακαπούλκο: Πρεμιέρα το πρωί της Τετάρτης ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil / Open 13
tn team Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 10:29

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Laslo Djere στον τελευταίο αγώνα του αυριανού προγράμματος του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο. Πρεμιέρα και για τους Daniil Medvedev και Rafael Nadal. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το αυριανό πρόγραμμα του Abierto Mexicano θα ξεκινήσει στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Daniil Medvedev με τον Benoit Paire. Θυμίζουμε πως ο 25χρονος Ρώσος διεκδικεί στο Ακαπούλκο και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που μπορεί να πετύχει με πολλούς τρόπους, αλλά το κυριότερο είναι πως κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Στη συνέχεια, στις 04:00 ώρα Ελλάδας, ο 3 φορές πρωταθλητής του Ακαπούλκο, Rafael Nadal, θα αντιμετωπίσει τον Denis Kudla, που μπήκε στη θέση του Reilly Opelka ως lucky loser. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του κατόχου 21 Grand Slam τίτλων μετά από τον θρίαμβο της Αυστραλίας.

Στις 06:00 το πρωί θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Laslo Djere. Θα είναι η 1η συνάντηση του πρωταθλητή μας με τον Σέρβο τενίστα στο tour και η 1η μετά από 6 χρόνια, όταν τον είχε συναντήσει για τα προημιτελικά του Challenger της Καζαμπλάνκα, όπου τον είχε κερδίσει με 2-6, 7-5, 7-5.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των Matteo Berrettini και Cameron Norrie. O Berrettini θα αντιμετωπίσει στις 02:00 τον Tommy Paul, ενώ στο ίδιο γήπεδο θα ακολουθήσει ο αγώνας του Norrie με τον Daniel Altmaier.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (Τετάρτη στην Ελλάδα):

Estadio:
02:00 Daniil Medvedev [1] v. Benoit Paire COSMOTE SPORT 8HD
04:00 Rafael Nadal [4] v. Denis Kudla [LL] COSMOTE SPORT 8HD
06:00 Laslo Djere v. Stefanos Tsitsipas [3] COSMOTE SPORT 8HD

Grandstand Caliente:
02:00 Tommy Paul v. Matteo Berrettini [5]
04:00 Cameron Norrie [6] v. Daniel Altmaier [Q]
06:00 J.J. Wolf [Q] v. Lorenzo Sonego

Cancha 1:
02:00 Feliciano Lopez v. Yoshihito Nishioka [Q]
04:00 Alex Hernandez v. Pablo Andujar

Cancha 2:
04:00 John Millman v. Marcos Giron

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots