ATP
Federer: "Τότε θα επιστρέψω στο tour"

 
Federer: "Τότε θα επιστρέψω στο tour"
tn team Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 - 13:12

O Roger Federer βρέθηκε στους αγώνες αλπικού σκι του Lenzerheide στην Ελβετία και μίλησε στην τηλεόραση για την επιστροφή του στη δράση.

Ο Federer έδωσε μερικά καλά νέα στο δίκτυο της Ελβετίας SRF, που τον εντόπισε ανάμεσα στους θεατές του Audi FIS Ski World Cup, που φιλοξενείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Lenzerheide.

"Είχα μια πολύ καλή μαγνητική τομογραφία πριν λίγες εβδομάδες, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα", είπε ο Federer, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στο Wimbledon αυτό το καλοκαίρι, αλλά στοχεύει περισσότερο σε μια επιστροφή προς τα αμερικάνικα τουρνουά και το US Open. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έρθει και ακόμα αργότερα.

"Το πλάνο για την επιστροφή στη δράση είναι προς το τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου", είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Federer επιχείρησε να κάνει ένα comeback το 2021 μετά από ένα χρόνο απουσίας, αγωνίστηκε όμως μόνο σε 5 τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων του Roland Garros και του Wimbledon. Θα συμπληρώσει ξανά ένα χρόνο απουσίας, μετά και τη νέα εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει στο γόνατό του μετά το Wimbledon πέρσι. Όλα αυτά, ενώ αναμένεται να κλείσει τα 41 τον Αύγουστο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots