ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Indian Wells

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © BNP Paribas Open
tn team Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 - 1:30

Στο ίδιο τέταρτο με τον Daniil Medvedev, που τον έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά, βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Indian Wells. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του πρώτου Masters της χρονιάς, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Novak Djokovic, παρότι παραμένει αμφίβολος.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του Indian Wells Masters, με το όνομα και του Novak Djokovic, που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει στο 1000άρι της Καλιφόρνιας. Βγήκε μάλιστα σχετική ανακοίνωση για τον Σέρβο, που λέει πως η ομάδα του θα επιχειρήσει να λάβει άδεια για να μπει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές αν θα γίνει δεκτή.

O Djokovic είναι πάντως στο κάτω μισό του ταμπλό, όπου βρίσκεται και ο Alexander Zverev, με τον οποίο μπορεί να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά. Στα προημιτελικά, ο Djokovic διασταυρώνεται με τον Andrey Rublev και ο Zverev με τον Matteo Berrettini.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έχει πιθανό αντίπαλο το Νο.1 του κόσμου, Daniil Medvedev, από τα προημιτελικά.

Ο Στέφανος θα μπει με bye στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Juan Manuel Cerundolo και Jack Sock. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα παίξει είτε με τον Karen Khachanov, είτε με έναν εκ των Jenson Brooksby και Roberto Carballes Baena στον 3ο γύρο.

Στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τους Cameron Norrie και Nikoloz Basilashvili, ενώ στα προημιτελικά με τον Daniil Medvedev. O Medvedev θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με qualifier, είτε με τον Alexei Popyrin, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Gael Monfils και στον 4ο γύρο τους Carlos Alcaraz και Roberto Bautista Agut.

Στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Medvedev διασταυρώνονται με τους Rafael Nadal και Casper Ruud. O Nadal, που είναι αήττητος ακόμα στο 2022, θα παίξει στην πρεμιέρα του είτε με τον Sebastian Korda, είτε με qualifier. Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Daniel Evans, στον 4ο γύρο με τους Denis Shapovalov και Reilly Opelka και στα προημιτελικά με τους Ruud και Jannik Sinner. Σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό είναι και ο Νικ Κύργιος, ο οποίος είναι πιθανός αντίπαλος του Ruud στον 3ο γύρο.

Αγώνες 1ου γύρου που ξεχωρίζουν:

Πιθανοί προημιτελικοί:

Δείτε αναλυτικά το ταμπλό του Indian Wells

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots