ATP
Απέκλεισε τον Zverev o Ruud (vid)

 
Απέκλεισε τον Zverev o Ruud (vid)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 11:08

O Casper Ruud πέτυχε τη μεγάλη νίκη επί του Alexander Zverev και προκρίθηκε στον σημαντικότερο ημιτελικό της καριέρας του σε hardcourt τουρνουά.

Μια πολύ μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε ο Casper Ruud, ο οποίος επικράτησε του Alexander Zverev με 6-3, 1-6, 6-3 και μπήκε στα ημιτελικά του Miami Masters.

"Νιώθω πολύ καλά και σημαίνει πολλά για μένα. Είναι ο πρώτος μου ημιτελικός σε Masters που γίνεται σε σκληρή επιφάνεια, οπότε με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε εδώ στο Μαϊάμι", είπε ο Ruud.

"Νιώθω καλά τις δυο τελευταίες εβδομάδες και οι προπονήσεις και οι αγώνες μου εδώ πηγαίνουν πολύ καλά. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Σήμερα ήταν η πιο μεγάλη πρόκληση στο τουρνουά και την Παρασκευή έρχεται μια ακόμα πολύ μεγάλη πρόκληση. Ελπίζω να μπορέσω να αξιοποιήσω όσα μου έμαθαν οι τρεις προηγούμενοι ημιτελικοί μου σε Masters στον αγώνα της Παρασκευής", πρόσθεσε ο Νορβηγός.

Ο Ruud, ο οποίος άνοιξε το 3ο σετ της αναμέτρησής του με τον Zverev με ένα break για το 3-0 και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του, θα παίξει για 4η φορά συνολικά σε έναν ημιτελικό Masters, μετά τη Ρώμη το 2020, το Monte-Carlo το 2021 και τη Μαδρίτη το 2021.

Δεν είχε κερδίσει κανέναν από τους 3 προηγούμενους, όμως αύριο θα έχει την ευκαιρία του, καθώς θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τον Αργεντινό Francisco Cerundolo, που θυμίζουμε πως πέρασε το εμπόδιο του Jannik Sinner με εγκατάλειψη του Ιταλού στο 1ο σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots