ATP
Τσιτσιπάς σε Nole: "Είσαι έμπνευση για μένα"

 
Τσιτσιπάς σε Nole: "Είσαι έμπνευση για μένα"
tn team Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 - 19:28

Σε έναν συναισθηματικά φορτισμένο λόγο στην απονομή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε στον Novak Djokovic πως αποτελεί έμπνευση για εκείνον, ενώ μίλησε και για τη δική του πορεία σε ένα ξεχωριστό τουρνουά γι' αυτόν.

"Δεν περίμενα να τα πάω τόσο καλά. Είναι εκπληκτικό που έχω εδώ την οικογένεια και τους φίλους μου από την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον Novak, έχει κάνει πολύ σπουδαία πράγματα. Θα ήθελα να βρεθώ στο επίπεδό σου, είσαι έμπνευση για μένα.

Πριν χρόνια κάναμε μαζί προπόνηση για πρώτη φορά και ήταν υπέροχο. Έχουμε διανύσει μεγάλη διαδρομή από τότε και θέλω να απολαύσω αυτό το απόγευμα στη Ρώμη, σε ένα τόσο σημαντικό γήπεδο.

Εγώ και η Ιταλία έχουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό. Έχω παίξει εδώ στην αρχή της καριέρας μου και με αναγνώρισαν, ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός μαζί μου. Παλιότερα ερχόμουν σαν θεατής και έβλεπα από ψηλά, τώρα είμαι εδώ πέρα και είναι κάτι τρομερό", είπε ο Τσιτσιπάς στην απονομή μετά από τον τελικό.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Nole, ο οποίος ανταπέδωσε τα πολύ όμορφα λόγια στον Στέφανο, λέγοντάς του πως είναι ένας από τους καλύτερους ηγέτες που θα μπορούσε να έχει αυτό το άθλημα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots