ATP
Wild card για τη Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

 
Wild card για τη Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς
tn team Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 20:45

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει σε ακόμα ένα τουρνουά, πριν πάει στο Wimbledon.

Ο Τσιτσιπάς δέχτηκε τη wild card από το 250άρι της Μαγιόρκας κι έτσι την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στην Ισπανία, στην προσπάθεια που κάνει να πάει όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται στο Wimbledon.

Μετά τον αποκλεισμό του από τον 4ο γύρο του Roland Garros, o Στέφανος κατέστησε σαφές πως ήθελε να επενδύσει αρκετό χρόνο φέτος στη σεζόν του γρασιδιού, καθώς πέρσι πήγε στο Wimbledon χωρίς να έχει δώσει αγώνες στο γρασίδι και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο.

Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί ήδη στην Στουτγκάρδη και στο Χάλε, δίνοντας από 2 αγώνες στο κάθε τουρνουά. Στην Στουτγκάρδη ηττήθηκε στα προημιτελικά από έναν πολύ καλό Andy Murray και στο Χάλε ήταν σχετικά άτυχος με την κλήρωση, καθώς έκανε ένα καλό παιχνίδι αλλά ηττήθηκε από έναν καλύτερο Νικ Κύργιο στον 2ο γύρο.

Προφανώς θέλει να παίξει κι άλλους αγώνες πριν πάει στο Λονδίνο για το Wimbledon και το τουρνουά της Μαγιόρκας φαίνεται πως ήταν η κατάλληλη επιλογή.

Αν και νεοσύστατο 250άρι, πρόκειται για ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών, στου οποίου τα γήπεδα αυτές τις μέρες προπονείται και ο Rafael Nadal.

Στο τουρνουά αναμένεται να παίξει και ο Daniil Medvedev, που είναι υπερασπιστής του τίτλου, καθώς και άλλα μεγάλα ονόματα, όπως οι Hubert Hurkacz, Denis Shapovalov, Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta και Νικ Κύργιος μεταξύ άλλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots