ATP
Zverev: "Δεν ξέρω αν θα παίξω στο US Open"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Nicolas Gouhier / FFT
tn team Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 12:38

O Alexander Zverev δε γνωρίζει ακόμα την ημερομηνία της επιστροφής του στα γήπεδα και με τα μέχρι τώρα δεδομένα το ενδεχόμενο να παίξει ξανά σε κάποιο Grand Slam για φέτος φαντάζει δύσκολο.

Ο Zverev δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα επιστρέψει στα τουρνουά, καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ώρα, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε για τη γερμανική Bild.

Όπως είπε, δεν σκοπεύει να παίξει στο US Open αν δεν έχει προηγηθεί προετοιμασία, δηλαδή να έχει προπονηθεί καλά και να αγωνιστεί σε 2 τουρνουά τουλάχιστον πριν το αμερικανικό Grand Slam. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στις αρχές του Αυγούστου, κάτι που δεν δείχνει πως είναι εύκολο.

"Δεν ξέρω αν θα παίξω στο US Open. Θα πρέπει να παίξω πρώτα σε δυο τουρνουά τουλάχιστον για να νιώσω καλύτερα και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία σίγουρη ημερομηνία για την επιστροφή μου. Δεν θέλω πάντως να παίξω κατ' ευθείαν στο US Open. Αν πάω εκεί θα είναι γιατί θα πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω τον τίτλο και όχι για να κερδίσω 1-2 αγώνες. Δεν θα επιστρέψω χωρίς να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση."

Θυμίζουμε πως ο Zverev είχε μια άσχημη πτώση στην αναμέτρησή του με τον Rafael Nadal στα ημιτελικά του Roland Garros, τραυμάτισε τον αστράγαλό του και μετά από εξετάσεις που έδειξαν ότι είχε υποστεί ρήξη πλαγίων συνδέσμων, έκανε χειρουργική επέμβαση. Ακόμα βρίσκεται στη διαδικασία της ανάρρωσης και δεν είναι γνωστό το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις, έχοντας αποσύρει προφανώς τη συμμετοχή του από το Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots