ATP
Τσιτσιπάς: "Διαχειρίστηκα πολύ καλά το σερβίς μου"

 
Τσιτσιπάς: "Διαχειρίστηκα πολύ καλά το σερβίς μου"
tn team Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 17:30

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ευχαριστημένος με τη σημερινή του εμφάνιση και στάθηκε στο πως έπαιξε στα service games του, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τον αγώνα του στη Μαγιόρκα.

"Το σερβίς είναι πολύ σημαντικό σε αυτά τα γήπεδα. Νομίζω διαχειρίστηκα πολύ καλά τις καταστάσεις στο σερβίς μου, ενώ ένιωσα καλύτερα και όταν παίζαμε μεγάλα ράλι", είπε ο Στέφανος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του με 6-4, 6-4 επί του Ilya Ivashka στη Μαγιόρκα.

"Ένιωσα πως μετά το πρώτο μου σερβίς ήμουν σε θέση να βρεθώ πίσω από την μπάλα και να επιλέξω τα σωστά σημεία, οπότε ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλό μου να προσαρμοστεί σε αυτό. Τα πήγα πολύ καλά, ήμουν πολύ αφοσιωμένος και ήταν πολύ καλή εμφάνιση για μένα από την αρχή ως το τέλος", πρόσθεσε ο 23χρονος Έλληνας τενίστας.

Ο Τσιτσιπάς ήταν άψογος σήμερα από το σερβίς, πετυχαίνοντας 7 άσους, κερδίζοντας το 85% των πόντων στα πρώτα του σερβίς (29/34) και το 74% στα δεύτερα (14/19), ενώ δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break point. Ο ίδιος "έσπασε" 2 φορές τον Ivashka, από μια σε κάθε σετ.

Όσο για το πως περνάει στη Μαγιόρκα, ο Στέφανος απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: "Η μύτη μου είναι τόσο κόκκινη, που μπορείτε να καταλάβετε πως περνάω αρκετή ώρα στον Ήλιο. Σήμερα πέρασα αρκετή ώρα επίσης στον Ήλιο και στη ζέστη και έχω γίνει σαν αστακός!"

Για τον επόμενο αντίπαλό του, Marcos Giron, είπε: "Έχει ένα παιχνίδι που ταιριάζει στο γρασίδι, τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Δεν ξέρω τι να περιμένω, ελπίζω να έχουμε μια μάχη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots