ATP
O Bautista Agut έβγαλε "νοκ άουτ" τον Medvedev (vids)

 
O Bautista Agut έβγαλε "νοκ άουτ" τον Medvedev (vids)
© Mallorca Championships
tn team Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 19:54

O Roberto Bautista Agut επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Daniil Medvedev στη Μαγιόρκα και άφησε το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης εκτός ημιτελικών στο Mallorca Championships.

Έναν άψογο αγώνα πραγματοποίησε στο κεντρικό court του Mallorca Championships o Roberto Bautista Agut, ο οποίος επιβλήθηκε του Νο.1 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, Daniil Medvedev, με 6-3, 6-2, σε 71 μόλις λεπτά παιχνιδιού.

O 34χρονος Ισπανός, Νο.5 στο ταμπλό, αντιμετώπισε μόνο ένα break point σε ολόκληρο το παιχνίδι και το έσβησε, ενώ κατάφερε να "σπάσει" 3 φορές το σερβίς του Medvedev, μια στο 1ο σετ και άλλες δυο στο 2ο.

Αυτή ήταν η 4η νίκη του απέναντι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας κερδίσει 3 φορές τον Novak Djokovic, το 2016 στη Σαγκάη και το 2019 σε Ντόχα και Μαϊάμι. Συνολικά ήταν η 18η νίκη του απέναντι σε Top 10 τενίστα, 3η στη φετινή σεζόν.

O Bautista Agut θα περιμένει τον τελευταίο σημερινό αγώνα του τουρνουά, μεταξύ του Tallon Griekspoor και του qualifier και Νο.303 στην παγκόσμια κατάταξη, Antoine Bellier, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει αύριο στα ημιτελικά.

Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Benjamin Bonzi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots