ATP
Nadal: "Όλα θετικά μέχρι στιγμής, πέτυχα τον στόχο μου"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Giorgio Armani Tennis Classic
tn team Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 11:05

O Rafael Nadal έκανε τον απολογισμό του μετά τους δυο φιλικούς αγώνες που έδωσε στο Hurlingham και δείχνει θετικός ενόψει του Wimbledon.

Ο Nadal έδωσε αυτή την εβδομάδα δυο δυνατά ματς στο τουρνουά επίδειξης του Hurlingham στο Λονδίνο, κερδίζοντας τον Stan Wawrinka με 6-2, 6-3 και χάνοντας από τον Felix Auger-Aliassime με 6-7 (6), 6-4, 3-10.

"Ήταν δυο καλές αγωνιστικές ημέρες. Σήμερα ήταν ένα πολύ καλό τεστ με έναν πολύ καλό παίκτη. Ο στόχος ήταν να παίξω δυο αγώνες εδώ και το πέτυχα. Ο Felix ήταν λίγο καλύτερος σήμερα, οπότε του δίνω συγχαρητήρια", είπε ο Nadal, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία στο γρασίδι μόλις την προηγούμενη Δευτέρα στα γήπεδα της Μαγιόρκας, ενώ από αυτή τη Δευτέρα βρίσκεται στο Λονδίνο.

"Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά τις επόμενες ημέρες, αλλά βλέπω θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής. Χρειάζεται να βελτιωθώ από λίγο στα πάντα και κάθε μέρα πρέπει να προσπαθώ περισσότερο. Δεν έχω παίξει σ' αυτή την επιφάνεια εδώ και 3 χρόνια, οπότε κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να γίνω καλύτερος. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για την αρχή του τουρνουά."

Στον 1ο γύρο του Wimbledon ο Nadal θα αντιμετωπίσει τον Francisco Cerundolo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots