ATP
O Baez άφησε εκτός τελικού τον Rublev (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev ©Nordea Open/Johan Lija
tn team Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 17:19

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Sebastian Baez στα ημιτελικά του Swedish Open στο Bastad, που άφησε εκτός τελικού το Νο.2 του ταμπλό Andrey Rublev με 2-0 σετ. Ο Francisco Cerundolo ήταν ο νικητής του 1ου ημιτελικού, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Pablo Carreno Busta επίσης με 2-0.

Πολύ καλή εβδομάδα πραγματοποιεί ο Sebastian Baez στο Σουηδικό χωμάτινο τουρνουά του Bastad, καταφέρνοντας μετά από ένα δυνατό σερί να βρεθεί για 3η φορά στη καριέρα του σε τελικό ATP διοργάνωσης. Να σημειωθεί πως οι άλλες δυο παρουσίες του σε τελικό έγιναν το 2022 και οι 2 σε χωμάτινες επιφάνειες, μετρώντας ρεκόρ 1-1.

Στον σημερινό 2ο κατά σειρά ημιτελικό της διοργάνωσης, αντιμετώπισε τον No.2 του ταμπλό Andrey Rublev, τον οποίο και κέρδισε με 6-2, 6-4 σε 1 ώρα και 15 λεπτά.

Αυτή μάλιστα ήταν και η 1η Top10 νίκη για τον Baez o οποίος βρίσκεται στο Νο.34 του κοσμου.

Στον αυριανό τελικό ο Αργεντίνος τενίστας Νο.8 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Francisco Cerundolo, που νίκησε νωρίτερα τον Pablo Carreno Busta σε 1 ώρα και 16 λεπτά αγώνα τον Ισπανό Pablo Carreno Busta, με 6-3, 6-2.

Αυτός θα είναι ο 2ος τελικός στη καριέρα του Cerundolo, έπειτα από τη παρουσία του σε αυτόν του Argentina Open το 2021, εκεί όπου και ηττήθηκε από τον Diego Schwartzman.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots