ATP
Zverev: Αποσύρθηκε από το Μόντρεαλ, θα παίξει στο Τόκιο

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 6:46

Ο Alexander Zverev απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Καναδά, που ξεκινάει σε 10 περίπου μέρες, με τις πιθανότητές του για να αγωνιστεί στο US Open να μειώνονται αισθητά. Η σεζόν πάντως δεν τελειώνει για τον 25χρονο Γερμανό, που ανακοίνωσε ότι θα παίξει στο Τόκιο τον Οκτώβριο.

Ο Zverev φαίνεται πως έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να επιστρέψει στο tour, μετά από εκείνη την εφιαλτική πτώση του στον αγώνα του με τον Rafael Nadal στα ημιτελικά του Roland Garros, εξαιτίας της οποίας στραμπούληξε τον αστράγαλό του.

Ο 25χρονος Γερμανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να τερματίσει τη χρονιά στο Νο.1, απέσυρε και επίσημα τη συμμετοχή του από το National Bank Open του Μόντρεαλ, που θα γίνει από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει πως μειώνονται όλο και περισσότερο οι πιθανότητες να παίξει στο US Open, που ξεκινάει σε ακριβώς έναν μήνα.

Ακόμα πάντως και αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, όλα δείχνουν ότι θα δούμε τον Zverev και πάλι στα γήπεδα πριν το τέλος της σεζόν. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, ο Γερμανός ανακοίνωσε την παρουσία του στο 500άρι του Τόκιο, που θα γίνει την εβδομαδα 3-9 Οκτωβρίου και δεν αποκλείεται αυτό να είναι και το τουρνουά της επιστροφής του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots