ATP
Η κλήρωση του Citi Open

 
Η κλήρωση του Citi Open
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 - 14:26

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Citi Open, όπου θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του μετά το Wimbledon o Νικ Κύργιος. Στο τουρνουά θα αγωνιστούν επίσης οι Andrey Rublev, Hubert Hurkacz, Taylor Fritz, Grigor Dimitrov, Andy Murray και πολλοί ακόμα.

Μετά την απόσυρσή του από τα μονά από το τουρνουά της Ατλάντας (αγωνίστηκε κανονικά στο διπλό), ο Νικ Κύργιος αναμένεται να επιστρέψει την επιστροφή του μετά την τρομερή του πορεία ως τον τελικό του Wimbledon στην Ουάσινγκτον την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας από το Citi Open τις υποχρεώσεις του για την αμερικανική hardcourt season.

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός παρά τη μεγάλη πορεία στο Wimbledon δεν κέρδισε βαθμούς (το φετινό Wimbledon ήταν μη βαθμολογούμενο τουρνουά) κι έτσι έπεσε στο Νο.60 της παγκόσμιας κατάταξης και θα είναι unseeded στο 500άρι της Ουάσινγκτον.

Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον δυνατό Αμερικανό Marcos Giron και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα συναντήσει στον 2ο γύρο τον Tommy Paul. Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με το Νο.4 του ταμπλό, Reilly Opelka, ενώ στα προημιτελικά με το No.8, Botic Van De Zandschulp, καθώς και με το Νο.10, Frances Tiafoe.

Στα ημιτελικά ο Κύργιος διασταυρώνεται με τους Hubert Hurkacz και Grigor Dimitrov, ενώ στον τελικό μπορεί να συναντηθεί με έναν εκ των Andrey Rublev, Taylor Fritz, Denis Shapovalov και Karen Khachanov. Ο Rublev βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο με τον Shapovalov, ενώ ο Fritz στο ίδιο με τον Khachanov.

Στο τουρνουά της Ουάσινγκτον θα παίξει και ο Andy Murray, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Mikael Ymer και αν κερδίσει θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Aslan Karatsev. Όποιος από τους 3 προκριθεί στον 3ο γύρο, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Hurkacz, που θα πρέπει με τη σειρά του να κερδίσει έναν εκ των Mackenzie McDonald και Emil Ruusuvuori στον 2ο γύρο.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Rublev - Shapovalov [6]
[3] Fritz - Khachanov [7]
[8] Van De Zandschulp - Opelka [4]
[5] Dimitrov - Hurkacz [2]

Το ταμπλό του Citi Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots