ATP
"Θερμό" επεισόδιο μεταξύ φιλάθλου και Medvedev (vid)

 
"Θερμό" επεισόδιο μεταξύ φιλάθλου και Medvedev (vid)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 18:06

Την ώρα που οι περισσότεροι τον χειροκροτούσαν κατά την αποχώρησή του από τις εγκαταστάσεις, κάποιος φώναξε "χαμένο" τον Daniil Medvedev, με αποτέλεσμα ο Ρώσος να σταματήσει και να μιλήσει μαζί του.

Δεκάδες φίλοι του τένις περίμεναν τον Medvedev και τον χειροκρότησαν κατά την αποχώρησή του από τις εγκαταστάσεις του IGA Stadium στο Μόντρεαλ, μετά την ήττα του Ρώσου από τον Νικ Κύργιο στον 2ο γύρο του National Bank Open.

Κάποιος από το κοινό ήταν πολύ αγενής και φώναξε "χαμένο" (loser) τον Medvedev, με τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης να μην το αφήνει να περάσει έτσι και πηγαίνοντας προς τη μεριά του για να του πει δυο λόγια.

Ο υπόλοιπος κόσμος αποδοκίμασε την απρεπή συμπεριφορά του φιλάθλου και αποθέωσε τον Medvedev που αφού "τα 'ψαλε" για λίγο στον "δράστη", συνέχισε τον δρόμο του.

Να σημειωθεί πως τέτοιες απρεπείς συμπεριφορές είναι πολύ συχνές στο άθλημα, παρότι συνήθως εκφράζονται μέσω γραπτών μηνυμάτων, όπου βέβαια ξεπερνούν το επίπεδο των προσβολών και φτάνουν αυτό των απειλών. Δεν προέρχονται από πραγματικούς φιλάθλους του τένις, αλλά συνήθως πρόκειται για ανθρώπους που έχουν χάσει ποσά σε στοιχηματικές εταιρείες και κατηγορούν αργότερα τους παίκτες στους οποίους πόνταραν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots