ATP
Κέρδισε τον Κύργιο σε 50 λεπτά ο Fritz! (vid)

 
Κέρδισε τον Κύργιο σε 50 λεπτά ο Fritz! (vid)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 23:31

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρησή του με τον Νικ Κύργιο ο Taylor Fritz, ο οποίος απέκλεισε τον Ελληνοαυστραλό μέσα σε 50 λεπτά, για να μπει στους "16" του Σινσινάτι!

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε απέναντι σε έναν από τους καλύτερους τενίστες του κόσμου φέτος, Νικ Κύργιο, ο Taylor Fritz, ο οποίος συνέτριψε τον Ελληνοαυστραλό με 6-3, 6-2 και πήρε μέσα σε 50 λεπτά το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Ο 24χρονος Αμερικανός, πρωταθλητής φέτος στο Indian Wells, πέτυχε 16 άσους και ήταν πολύ επιβλητικός από τη γραμμή του σερβίς, κερδίζοντας τους 30 από τους 35 πόντους στα πρώτα του σερβίς, τους 9/15 στα δεύτερα και φυσικά δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break point.

Την ίδια ώρα είχε αρκετές ευκαιρίες στα σερβίς του Κύργιου, καταφέρνοντας να κάνει 3 φορές break, μια στο 1ο σετ για να "ξεφύγει" με 5-2 και άλλες 2 στο 2ο, στο οποίο προηγήθηκε με 5-1.

O Fritz έκλεισε μια θέση για τους "16" καλύτερους του Σινσινάτι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev, που δυσκολεύτηκε αρκετά νωρίτερα, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Fabio Fognini.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots