ATP
Zverev: "Όλα πηγαίνουν καλά, δεν ήθελα να ρισκάρω" (vid)

 
Zverev: "Όλα πηγαίνουν καλά, δεν ήθελα να ρισκάρω" (vid)
© USTA
tn team Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 19:39

Ο Alexander Zverev εξήγησε γιατί απέσυρε τη συμμετοχή του από το US Open, είπε πως όλα πηγαίνουν καλά με την ανάρρωσή του και πολύ σύντομα αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους αγώνες.

Σε ένα μήνυμα μέσω βίντεο, το οποίο τράβηξε μέσα από το court μετά από προπόνηση και δημοσίευσε στα social media, ο Zverev εξήγησε πως δεν μπορούσε να πάρει τέτοιο ρίσκο και να παίξει best-of-five αγώνα αυτή τη στιγμή. Κατά τ' άλλα, η διαδικασία της ανάρρωσης και της προετοιμασίας πηγαίνει καλά για τον Γερμανό και είπε ότι θα επιστρέψει στο Davis Cup, αμέσως μετά δηλαδή το US Open. 

"Η ανάρρωσή μου πηγαίνει πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος με το που βρίσκομαι. Δυστυχώς όμως δεν θα έρθω στη Νέα Υόρκη αυτή τη χρονιά. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ενώ όλα πηγαίνουν καλά με την ανάρρωση, δεν θέλω να πάρω αυτό το ρίσκο και να παίξω best-of-five στον πρώτο αγώνα της επιστροφής μου. Εννοείται πως θα μου λείψει και πως θα παρακολουθήσω το τουρνουά από μακριά. Δυστυχώς δεν είχα 1-2 εβδομάδες ακόμα, για να μπορώ να είμαι 100% έτοιμος. Έτσι έχουν τα πράγματα και ελπίζω να σας δω όλους στο Davis Cup, όπου ανυπομονώ να επιστρέψω, όσο το δυνατόν γρηγορότερα", είπε συγκεκριμένα ο Zverev.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexander Zverev (@alexzverev123)

Θυμίζουμε πως ο Zverev είχε στραμπουλήξει τον αστράγαλό του μετά από μια άσχημη πτώση που είχε στο Philippe Chatrier, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Roland Garros, ενάντια στον Rafael Nadal.

Μετά από 3 μήνες και κάτι απουσίας, αναμένεται να επιστρέψει ξανά στους αγώνες για τη φάση των ομίλων του Davis Cup, όπου θα βοηθήσει τη Γερμανία να προκριθεί στους τελικούς του Νοεμβρίου. Η Γερμανία θα φιλοξενήσει έναν από τους ομίλους στο Αμβούργο, αντιμετωπίζοντας τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Αυστραλία, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots