ATP
Όταν ο Murray προέβλεψε την άνοδο των Medvedev και Alcaraz στο Νο.1

 
Andy Murray
Andy Murray © Dustin Satloff / USTA
tn team Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:43

Μια περσινή συνέντευξη του Andy Murray επανέφερε στην επικαιρότητα η ΑΤΡ, με τον 35χρονο Βρετανό τενίστα να μαντεύει με εντυπωσιακή ακρίβεια τα επόμενα Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Σε μια συνέντευξή του για το ATPTour.com από το Σινσινάτι τον Αύγουστο του 2021, ο άλλοτε Νο.1 τενίστας στον κόσμο και κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων, είχε προβλέψει πως οι Daniil Medvedev και Carlos Alcaraz θα ήταν οι επόμενοι παίκτες που θα κατακτούσαν την κορυφή.

"Από τους τωρινούς (διεκδικητές), περιμένω τον Medvedev να φτάσει εκεί πρώτα. Ίσως χρειαστεί να γίνει πιο συνεπής στο χώμα για να τα καταφέρει, αλλά θα έχει μια καλή ευκαιρία", είχε πει ο Murray, με τον Medvedev να τον δικαιώνει πολύ γρήγορα και να γίνεται το νέο Νο.1 του κόσμου στις 28 Φεβρουαρίου του 2022. Μάλιστα, ο Ρώσος έγινε ο πρώτος παίκτης που "έσπασε" την κυριαρχία των Big 4 στο Νο.1, από το μακρινό 2004.

"Από τους νεότερους, πιστεύω πως ο Alcaraz είναι πάρα πολύ καλός. Έχει μια καλή ευκαιρία να τα καταφέρει. Πιθανότατα θα επέλεγα τον Alcaraz από τους νέους", είχε πει ακόμα ο Murray, πέφτοντας μέσα και σ' αυτή την πρόβλεψη.

Δεν χρειάστηκε καν να περιμένουμε την επόμενη σεζόν για να επιβεβαιωθεί ο Murray, αφού ο νεαρός Ισπανός ανέβηκε στο Νο.1 μόλις λίγους μήνες μετά τον Medvedev, μετά την κατάκτηση του 1ου Grand Slam τίτλου του στο US Open, στα 19 του χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots