ATP
Federer: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για το Laver Cup

 
Federer: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για το Laver Cup
© USTA
tn team Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:53

Ο γυμναστής του Roger Federer, Pierre Paganini, δεν μπόρεσε να δώσει μια σαφή απάντηση για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ελβετός στο Laver Cup, λέγοντας πως θα είναι μια απόφαση της τελευταίας στιγμής.

"Αυτή θα είναι πιθανότατα μια απόφαση της τελευταίας στιγμής. Προπονείται με τέτοιο τρόπο που θα πάρει το μέγιστο των πληροφοριών και θα γνωρίζει αν είναι καλή ιδέα ή όχι. Είμαι ενθουσιασμένος", είπε ο Paganini στην ελβετική Blick.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η συμμετοχή του Federer στο Laver Cup τέθηκε σε αμφιβολία, ωστόσο ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας ανακοίνωσε πως αυτό θα είναι το τελευταίο τουρνουά της επαγγελματικής του καριέρας.

Μπορεί να είναι σίγουρη η παρουσία του στο Laver Cup, δεν είναι σίγουρο όμως ακόμα αν ο Federer θα καταφέρει να βγει έξω στο court και να δώσει μια τελευταία παράσταση για τους θεατές.

Ο ίδιος πάντως αυτό σκοπεύει να κάνει, με τον προπονητή και καλό του φίλο Seve Luthi, να δηλώνει επίσης στην Blick λίγες μέρες πριν πως δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι σε θέση να παίξει στα μονά ή στα διπλά, αλλά η πρόθεσή του είναι να το προσπαθήσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots