ATP
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Djokovic (vids)

 
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Djokovic (vids)
tn team Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:38

O Novak Djokovic έπαιξε τον πρώτο του αγώνα μετά από το Wimbledon και ήταν άκρως εντυπωσιακός, συντρίβοντας με 2-0 σετ μέσα σε 72 λεπτά τον ημιφιναλίστ του US Open, Frances Tiafoe.

Ο Djokovic επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου 1,5 μήνα, από τον τελικό του Wimbledon και πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, για να κερδίσει τον Tiafoe με 6-1, 6-3 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα.

Ο Nole κυριάρχησε κατά κράτος στο court και "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Αμερικανού στο 1ο σετ, το οποίο κατέκτησε πολύ γρήγορα με 6-1. Δεν έχασε ούτε έναν πόντο ο 35χρονος Σέρβος τενίστας από τη γραμμή του σερβίς, σ' αυτό το 1ο σετ.

Ο Djokovic συνέχισε την κυριαρχία του και προηγήθηκε με 2-0 στο 2ο σετ, κερδίζοντας τα 8 από τα 9 πρώτα games του αγώνα. Στο 2ο game χρειάστηκε να σβήσει ένα break point, αλλά δεν κινδύνεψε σε άλλο service game του, έως το τέλος του ματς. Στο 5o game είχε 2 χαμένες ευκαιρίες για να κάνει το double break, το οποίο έκανε τελικά στο 9ο game, για να "σφραγίσει" τη νίκη κάνοντας το 6-3 στο 2ο σετ.

Με τη νίκη του Djokovic η Team Europe πήρε και πάλι το προβάδισμα στο Laver Cup του Λονδίνου, με 6-4 έναντι της Team World.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα ο Matteo Berrettini κέρδισε τον Felix Auger-Aliassime με 7-6 (11), 4-6, 10-7, ενώ ο Taylor Fritz επικράτησε του Cameron Norrie με 6-1, 4-6, 10-8.

Το διπλό θα ολοκληρώσει τη 2η μέρα των αγώνων του φετινού Laver Cup, με τους Djokovic και Berrettini να αντιμετωπίζουν τους Alex De Minaur και Jack Sock.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots