ATP
Αποσύρθηκε από το Τόκιο ο Κύργιος

 
Αποσύρθηκε από το Τόκιο ο Κύργιος
© Rakuten Japan Open Tennis Championships
tn team Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 - 12:22

Ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από το Τόκιο, όπου θα έπαιζε σήμερα στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού.

Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από το Japan Open Tennis Championships, όπου θα αγωνιζόταν σήμερα σε μονά και διπλά. Όπως είπε μερικά λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της απόφασής του, πρόκειται για το γνωστό πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί.

"Ήταν η καλύτερη επιλογή για το σώμα μου. Πρέπει να φανώ έξυπνος και μετά την προπόνηση που έκανα με τον Θανάση (Κοκκινάκη) σήμερα, ένιωσα πως ήταν η καλύτερη απόφαση. Έχω λίγα τουρνουά ακόμα μέχρι το τέλος της χρονιάς και θέλω να είμαι καλά όταν θα συμμετέχω σε αυτά", είπε ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός.

Στα μονά θα έπαιζε στα προημιτελικά με τον Taylor Fritz, με τον Αμερικανό να προκρίνεται με walkover στην ημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Denis Shapovalov και Borna Coric.

Στα διπλά Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης θα έπαιζαν στα ημιτελικά σήμερα, με τον Αμερικανό Mackenzie McDonald και τον Βραζιλιάνο Marcelo Melo να παίρνουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τον Βραζιλιάνο Rafael Matos και τον Ισπανό David Vega Hernandez.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots