ATP
Φήμες στέλνουν τον Federer στο BBC για το Wimbledon

 
Φήμες στέλνουν τον Federer στο BBC για το Wimbledon
© REUTERS/Hannah Mckay
tn team Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 15:51

Ο Roger Federer εξέφρασε την επιθυμία του να σχολιάσει αγώνες για το Wimbledon κάποια στιγμή στο μέλλον και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για το ότι θα βρεθεί σ' αυτό το νέο ρόλο πολύ σύντομα!

Από το επόμενο κιόλας Wimbledon, το καλοκαίρι του 2023, υπάρχει η φήμη πως ο Federer θα συνεργαστεί με το BBC για να σχολιάσει τους αγώνες του αγαπημένου του Grand Slam.

Η φημολογία αναπτύχθηκε κατά την αποχώρηση της Sue Barker από το τιμ του BBC, με την πρώην πρωταθλήτρια του τένις να ανακοινώνει πως έχει ήδη προκύψει συμφωνία για τον αντικαταστάτη της και πως θα είναι κάποιο πολύ γνωστό πρόσωπο στον κόσμο του τένις.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του tennis365, η Βρετανίδα εννοούσε τον 8 φορές πρωταθλητή, Roger Federer.

Θυμίζουμε πως ο Federer έπαιξε πριν μερικές εβδομάδες τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο Laver Cup και εκείνες τις ημέρες έδωσε και πάρα πολλές συνεντεύξεις.

Σε κάποιες από αυτές, αποκάλυψε πως ενώ παλιότερα δεν φανταζόταν τον εαυτό του σχολιαστή, τους τελευταίους μήνες, που πήρε και την απόφαση για να σταματήσει, εξέτασε πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο και κατέληξε πως θα ήθελε να το κάνει για το Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots