ATP
Τσιτσιπάς: "Μεγάλος μαχητής ο Rune, ανυπομονώ για τη μάχη"

 
Τσιτσιπάς: "Μεγάλος μαχητής ο Rune, ανυπομονώ για τη μάχη"
tn team Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 20:50

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την πρόκρισή του στον τελικό της Στοκχόλμης, όπου τον περίμενε ο Holger Rune.

"Είμαστε και οι δυο μεγάλοι μαχητές", είπε ο Τσιτσιπάς, αναφερόμενος στον αυριανό του αντίπαλο. "Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο court. Ο Holger είναι ένας παίκτης που έχει ραγδαία ανάπτυξη και τα πηγαίνει πολύ καλά στα τελευταία τουρνουά. Έχουμε παίξει αρκετές φορές μαζί, αλλά τις περισσότερες ήταν σε προπονήσεις. Ανυπομονώ για τη μάχη αυτή", πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας, στις δηλώσεις που έκανε από το court στη Στοκχόλμη.

Ο Τσιτσιπάς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Emil Ruusuvuori στα ημιτελικά του Stockholm Open με 6-2, 6-2, για να πάρει μια εύκολη πρόκριση για τον τελικό της Στοκχόλμης.

"Ήταν πολύ καλός αγώνας από τη μεριά μου, πιστεύω πως έπαιξα πολύ καλά. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κατάφερα να παίξω καλό τένις σε όλο το ματς. Ήμουν εκεί, ήμουν πολύ τολμηρός, ρίσκαρα αρκετά και μου βγήκε σε καλό."

Ο Τσιτσιπάς είχε κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στη Στοκχόλμη, το 2018. Δεν είχε παίξει από τότε στο τουρνουά της Σουηδίας και παραμένει μέχρι στιγμής αήττητος, σε 7 αναμετρήσεις (7-0).

"Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εδώ. Το 2018 ήταν η χρονιά που κέρδισα τον πρώτο τίτλο της καριέρας μου και ήταν εδώ. Υπάρχουν πολλά θετικά στο πίσω μέρος του μυαλού μου, τα πηγαίνω καλά με τον κόσμο εδώ, είναι αξιολάτρευτο κοινό και απολαμβάνω τη σουηδική φιλοξενία στα καλύτερά της."

Ο τελικός του Stockholm Open μεταξύ του Τσιτσιπά και του Rune θα γίνει την Κυριακή, 23/10, στις 16:30 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots