ATP
Έκανε το καθήκον του ο Alcaraz - και τώρα Felix (vids)

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Swiss Indoors
tn team Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 19:36

O Carlos Alcaraz έκανε το καθήκον του κερδίζοντας με 2-0 σετ τον Pablo Carreno Busta και επιβεβαίωσε έναν μεγάλο ημιτελικό στη Βασιλεία με τον πολύ φορμαρισμένο Felix Auger-Aliassime.

Μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες που έκανε στους πρώτους 2 αγώνες του ως Νο.1 στον κόσμο, ο Carlos Alcaraz έχει βρει και πάλι τον δρόμο των επιτυχιών, κάνοντας μια πολύ καλή εβδομάδα στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Στα προημιτελικά του Swiss Indoors, o 19χρονος Ισπανός επικράτησε του Carreno Busta με 6-3, 6-4 και εξασφάλισε την είσοδό του στους "4" καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο Alcaraz ήταν το αφεντικό από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και με ένα γρήγορο break "ξέφυγε" με 4-1. Στο 2ο σετ απώλεσε αρχικά ένα προβάδισμα με 2-0 και έχασε 3 break points στο 7ο game, μένοντας πίσω με 3-4. Παρόλα αυτά συνέχισε να πιέζει και τελικά έκανε το break στο 9ο game, για να πάρει νέο προβάδισμα με 5-4 και να ολοκληρώσει το ματς στο σερβίς του για το 6-4.

Ο Alcaraz επιβεβαίωσε με τη νίκη του τον μεγάλο αγώνα της αυριανής ημέρας με τον Felix Auger-Aliassime, που είναι πολύ φορμαρισμένος και έχει 11 διαδοχικές νίκες. Ο Καναδός είχε κερδίσει τον Alcaraz και στον πρώτο αγώνα του Ισπανού ως Νο.1 για το Davis Cup, πριν έναν μήνα περίπου. Συνολικά, προηγείται με 2-0 του Ισπανού στο head-2-head.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots