ATP
Εντυπωσιακός Medvedev συνέτριψε τον Dimitrov (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Bildagentur Zolles KG
tn team Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 16:47

Μόλις 85 λεπτά χρειάστηκε ο Daniil Medvedev για να "εξουδετερώσει" τον Grigor Dimitrov και να προκριθεί στον τελικό του Erste Bank Open στη Βιέννη.

Ο Daniil Medvedev πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Βιέννης, κερδίζοντας στα ημιτελικά τον Grigor Dimitrov με 6-4, 6-2.

Δεν κινδύνεψε στιγμή ο 26χρονος Ρώσος, ο οποίος έχασε μόλις 8 πόντους από τη γραμμή του σερβίς σε ολόκληρο το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε με break point και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Dimitrov.

Η πρώτη ήταν στο 5ο game του 1ου σετ, για να περάσει μπροστά με 3-2. Αργότερα είχε break points σε 2 διαφορετικά games για να κάνει και το double break, με τον Dimitrov να αντέχει και να μειώνει μέχρι και με 5-4, αλλά να μην μπορεί να βρει καμία λύση στο σερβίς του Medvedev.

Στο 2ο σετ ο Ρώσος έκανε αυτό το double break, κάνοντας break συγκεκριμένα στο 5ο (3-2) και στο 7ο game (5-2), για να κερδίσει 5 συνεχόμενα games φτάνοντας στο 6-2 από το 1-2 και "κλειδώνοντας" τη νίκη του σε 1 ώρα και 25 λεπτά παιχνιδιού.

Για 4η φορά σε 6 αναμετρήσεις κέρδισε τον Dimitrov o Medvedev, ο οποίος έφτασε τις 44 νίκες σ' αυτή τη σεζόν (44-15).

Ο Medvedev έχει κερδίσει μόνο έναν τίτλο φέτος, τον περασμένο Αύγουστο στο Los Cabos, που ήταν και ο τελευταίος του τελικός στο tour. Αυτός θα είναι ο 5ος τελικός του στη χρονιά και ο 27ος συνολικά στην καριέρα του, διεκδικώντας τον 15ο τίτλο του (14-12).

Θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ημιτελικού, μεταξύ του Denis Shapovalov και του Borna Coric.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots