ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 4:12

Τα παίζει όλα για όλα σήμερα ο Rafael Nadal, που θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Felix Auger-Aliassime. Για τη 2η νίκη τους θα παίξουν οι Casper Ruud και Taylor Fritz. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ξεκινάει σήμερα η 2η αγωνιστική του round robin του ATP Finals, με τις αναμετρήσεις του Green Group.

Στις 15:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει ο αγώνας του Nadal με τον Auger-Aliassime, των δυο ηττημένων της 1ης αγωνιστικής. Θα είναι η 3η τους συνάντηση στο tour, με τον Nadal να έχει κερδίσει τις δυο προηγούμενες, οι οποίες όμως ήταν στο χώμα. Αυτή τη φορά οι συνθήκες ευνοούν τον Καναδό, που είχε ένα σερί 16 διαδοχικών νικών στα indoor, πριν υποστεί τις δυο διαδοχικές ήττες από τον Holger Rune στο Παρίσι και τον Ruud στο Τορίνο.

Στις 22:00 θα γίνει ο άλλος αγώνας της ημέρας, μεταξύ των δυο νικητών της 1ης αγωνιστικής, Ruud και Fritz, στην πρώτη τους συνάντηση στο tour. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για τους δυο να φτάσουν στη 2η νίκη και να "αγκαλιάσουν", ίσως και να εξασφαλίσουν από απόψε την πρόκριση στα ημιτελικά. Για τον Ruud θα είναι η 2η φορά, αφού ήταν και πέρσι στα ημιτελικά. O Fritz παίζει για 1η φορά στην καριέρα του στο ATP Finals.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (15/11):

Centre Court:
12:30 Arevalo/Rojer [3] v. Granollers/Zeballos [7]
15:00 Rafael Nadal [1] v. Felix Auger-Aliassime [5] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Ram/Salisbury [2] v. Glasspool/Heliovaara [6]
22:00 Casper Ruud [3] v. Taylor Fritz [8] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots