ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 8:56

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος όμιλος του ATP Finals, με τους Felix Auger-Aliassime και Taylor Fritz να παίζουν για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά. Δείτε το πρόγραμμα.

Οι Auger-Aliassime και Fritz θα αναμετρηθούν στο παιχνίδι της ημέρας στο ATP Finals, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, για τη 2η θέση του Green group. Ο νικητής θα πάρει το 2ο εισιτήριο απ' αυτόν τον όμιλο, με το πρώτο να ανήκει ήδη στον Casper Ruud.

Για 2η φορά θα συναντηθούν Auger-Aliassime και Fritz, με τον Αμερικανό να ήταν ο νικητής στην πρώτη, λιγότερο από ένα χρόνο πριν για το ATP Cup. Και οι δυο παίζουν για 1η φορά στην καριέρα τους στο ATP Finals.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ο Rafael Nadal θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud. Και γι' αυτούς θα είναι η 2η συνάντηση, μετά τον τελικό του Roland Garros, όπου ο Nadal τον συνέτριψε με 6-3, 6-3, 6-0.

Φυσικά αναμένεται ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, με τον Ruud να είναι 1ος στον όμιλο και τον Nadal τελευταίος. Επίσης θα είναι η τελευταία αναμέτρηση στη σεζόν για τον Rafa, που μετράει 4 διαδοχικές ήττες.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/11):

Centre Court:
12:30 Glasspool/Heliovaara [6] v. Granollers/Zeballos [7]
15:00 Rafael Nadal [1] v. Casper Ruud [3] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Ram/Salisbury [2] v. Arevalo/Rojer [3]
22:00 Felix Auger-Aliassime [5] v. Taylor Fritz [8] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots