ATP
Diriyah: Το πρόγραμμα των τελικών

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - 10:14

Ολοκληρώνεται σήμερα το Diriyah Tennis Cup, το μεγάλο τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Με τους δυο τελικούς, του μονού και του διπλού δεύτερης ευκαιρίας, θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρώτο μεγάλο τουρνουά επίδειξης της pre-season, που έλαβε χώρα στην αραβική χερσόνησο.

Πρώτα θα γίνει ο τελικός του διπλού, στις 15:00 ώρα Ελλάδας, μεταξύ των Matteo Berrettini και Andrey Rublev και των Hubert Hurkacz και Dominic Stricker.

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει και ο τελικός του μονού, ανάμεσα στον υπερασπιστή του τίτλου, Daniil Medvedev, και τον Taylor Fritz.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του μονού θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ ο φιναλίστ θα γίνει πλουσιότερος κατά 500.000 δολάρια. Επίσης, οι νικητές του διπλού θα κεδίσουν από 250.000 δολάρια και οι φιναλίστ από 125.000 δολάρια.

Ο τελικός του μονού του Diriyah θα μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση από το Eurosport 1, ενώ και οι δυο αγώνες θα είναι διαθέσιμοι διαδικτυακά στο Eurosport Player.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots