ATP
Τσιτσιπάς: "Θαυμάζω τη Robbie, αλλά τώρα επικεντρώνομαι στη δουλειά μου" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Θαυμάζω τη Robbie, αλλά τώρα επικεντρώνομαι στη δουλειά μου" (vid)
tn team Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 20:22

H Laura Robson μίλησε στον Στέφανο Τσιτσιπά για το Eurosport και έκανε πολλές νύξεις για να του αποσπάσει νέα σχόλια για τη Margot Robbie, με τον Έλληνα πρωταθλητή να στέκεται στο ότι μένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του και στον τελικό.

"Κοιτούσα παντού σήμερα, κανένα ίχνος της Margot Robbie. Της έστειλες κάποιο άλλο μήνυμα; πήρες κάποια απάντηση; Μπορεί να την δούμε στον τελικό;" ρώτησε η πρώην τενίστρια και νυν σχολιάστρια του Eurosport, με τον Στέφανο να μην παρασύρεται.

"Το πλάνο για μένα είναι να κάνω τη δουλειά μου, να παίξω καλό τένις και τα υπόλοιπα μπορούν να έρθουν μετά. Την θαυμάζω πολύ, είναι εξαιρετική ηθοποιός, μου αρέσουν οι ταινίες της. Τώρα όμως επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, στον δικό μου κόσμο", απάντησε ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής.

Η Robson επέμεινε, θέλοντας να αποσπάσει κάποιο νέο μήνυμα του Στέφανου για την Αυστσραλή ηθοποιό: "Η παρουσία της στον τελικό θα σε έκανε να παίξεις καλύτερα ή θα σε άγχωνε;" τον ρώτησε.

"Θα προτιμούσα να μην το προσπαθήσω, ίσως κάποια άλλη φορά", απάντησε ο Στεφ.

Ο μεγάλος τελικός του Australian Open με τον Τσιτσιπά και τον Djokovic, θυμίζουμε πως είναι το πρωί της Κυριακής, στις 10:30 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots