ATP
Η κλήρωση για τους αδερφούς Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

 
Η κλήρωση για τους αδερφούς Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ
© ABN AMRO WTT
tn team Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 13:45

Το Νο.4 του ταμπλό θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο τους παιχνίδι στο Ρότερνταμ οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς. Αναλυτικά η κλήρωση.

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς πήραν wild card για να αγωνιστούν στο Ρότερνταμ την ερχόμενη εβδομάδα και θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τον Βρετανό Lloyd Glasspool και τον Φινλανδό Harri Heliovaara, ένα πολύ δυνατό ζευγάρι που βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό.

Θυμίζουμε πως πριν από 2 χρόνια τα αδέρφια Τσιτσιπά είχαν πετύχει την πρώτη τους νίκη σε ΑΤΡ διοργάνωση στο ίδιο τουρνουά και είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

Αν καταφέρουν να κάνουν το ίδιο και φέτος, τότε θα παίξουν είτε με τους Rohan Bopanna και Matthew Ebden, είτε με τους Hugo Nys και Jan Zielinski.

Στα ημιτελικά διασταυρώνονται με το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τους Wesley Koolhof και Neal Skupski, από τους οποίους είχαν ηττηθεί σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι πριν λίγες εβδομάδες για τον 2ο γύρο του Australian Open.

Αναλυτικά η κλήρωση του διπλού στο Ρότερνταμ

Ο Στέφανος, ο οποίος θα παίξει φυσικά και στο μονό όντας στο Νο.1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Emil Ruusuvuori, ενώ έχει πιθανή "σύγκρουση" με τον Jannik Sinner από τον 2ο γύρο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots