ATP
O Nadal ψηφίζει Messi για αθλητή της χρονιάς

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 22:06

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στα βραβεία Laureus, ο Rafael Nadal έγραψε πως δεν θεωρεί ότι αξίζει το βραβείο, προτείνοντας τον πρωταθλητή κόσμου με την Αργεντινή, Lionel Messi.

"Είναι τιμή μου που είμαι υποψήφιος στα Laureus Sport για την αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, όμως αυτή τη χρονιά... Πάμε Leo Messi, εσύ το αξίζεις", έγραψε χαρακτηριστικά ο Rafa, σε stories που ανέβασε στο Instagram.

Βεβαίως είναι μια άποψη που δεν έχει μόνο ο Rafa, με τον Messi να είναι το μεγάλο φαβορί για το βραβείο μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, όπου έφερε ξανά την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου. 

Ο για 2η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής της F1 και περσινός νικητής του συγκεκριμένου βραβείου, Max Verstappen, είναι επίσης υποψήφιος, καθώς και ο φιναλίστ στο Μουντιάλ, Kylian Mbappe, ο πρωταθλητής στο επί κοντώ, Armand Duplantis, o πρωταθλητής του NBA, Stephen Curry, αλλά και η ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας στο ποδόσφαιρο γυναικών, Sarina Wiegman, που είναι και η μοναδική γυναίκα υποψήφια στην κατηγορία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots