ATP
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ακαπούλκο ο Alcaraz

 
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ακαπούλκο ο Alcaraz
© Fotojump/Rio Open
tn team Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 - 0:03

O Carlos Alcaraz είχε ένα νέο πισωγύρισμα με τη φυσική του κατάσταση και λόγω τραυματισμού στο δεξί του πόδι απέσυρε τη συμμετοχή του από το Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα του στο Ακαπούλκο, ο 19χρονος Ισπανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το μεξικάνικο τουρνουά, λόγω του τραυματισμού του στο δεξί πόδι, που είχε κατά τη διάρκεια του τελικού στο Ρίο, με τον Cameron Norrie.

"Δυστυχώς, δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο Abierto Mexicano. Είχα μια θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού μου ποδιού, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έκανα αυτό το πρωί. Δεν μπορώ να αγωνιστώ εδώ, αλλά θα επικεντρωθώ στην ανάρρωσή μου για να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα", έγραψε ο Alcaraz.

Στο μεταξύ, τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Ακαπούλκο απέσυρε και ο Norrie, που κατέκτησε το Rio Open την Κυριακή. Ο Βρετανός δεν είχε κάποιον τραυματισμό, αλλά το έκανε για να ξεκουραστεί πριν παίξει στο Indian Wells, καθώς έπαιξε και στον τελικό του Μπουένος Άιρες μια εβδομάδα πριν.

Τις θέσεις και των δυο παικτών, Νο.1 και Νο.5 στο ταμπλό αντίστοιχα, θα πάρουν δυο παίκτες από τα προκριματικά ως lucky losers.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots